Så beställer du en studentskylt via nätet

Det är mycket som ska ordnas inför försommarens stora fest, men att beställa en studentskylt är nog den minst tidskrävande uppgiften.

Idag går det nämligen att sköta hela beställningen på nätet och få skylten levererad hem till dörren.

Här ska vi berätta hur du gör.

Flera olika leverantörer att välja mellan

Det råder ingen brist på leverantörer av studentskyltar på nätet, men de kan både variera i pris och vad de erbjuder för designmöjligheter, material och leveranssätt. Börja med att gå till exempel Sommarjobb.me som har flera olika leverantörer.

I grunden fungerar de dock på samma sätt:

  • Du laddar upp den bild du önskar på studentskylten via leverantörens hemsida
  • Väljer design från en mall eller designa själv
  • Gör tillval, såsom pappersmaterial

Eftersom leverantörerna är väl medvetna om i vilket land vi befinner oss så erbjuder många en regntålig skylt som standard. Det förekommer till och med att en regnkappa ingår!

Pappers- eller digitalfoto

Det lilla arbete som du själv behöver lägga ner för att skapa en studentskylt, är ett angenämt sådant – nämligen att välja det fotografi som ska pryda studentplakatet.

Om det är ett pappersfoto du vill använda blir det förstås krångligare att beställa studentskylten över nätet, såvida du inte har digitaliserat fotot på egen hand.

Det finns dock leverantörer på nätet som även tar emot pappersfotografier, så om du vill använda ett sådant och inte har möjlighet att själv digitalisera fotot bör du leta efter företag som erbjuder den tjänsten.

Leverans hem till dörren

Olika leverantörer har olika leveransalternativ, och med vanlig postgång tar det mellan 3 och 4 dagar.

Det mest bekväma alternativet är förstås dock att välja hemleverans, vilket många företag erbjuder genom exempelvis DHL eller Postnord.

Slipp stressen – beställ din studentskylt på nätet

Det tar vanligtvis inte mer än några dagar att tillverka en studentskylt, men det kan vara smart att göra det i god tid innan studenten, då trycket blir stort när det närmar sig.

Skulle du trots allt vara sent ute, så är den bästa chansen att få tillverkat din studentskylt i tid inte att springa runt bland stadens fotobutiker, utan att istället välja något av alla de alternativ som finns på nätet.

Då får du dessutom större möjligheter att själv anpassa skyltens design precis som du vill ha den.

Sjung om studentens lyckliga dag!